Roomliving forhandler nu også produkter fra Monograph 🤩

Nye møbler til kontoret.

Der findes ikke noget som et velindrettet hjemmekontor. Se Monographs nye møbelkollektion her, og lad dig inspirere til hvordan du kan selv kan skabe de bedst mulige rammer for et godt arbejdsmiljø derhjemme. Alt det kræver er møbler af godt håndværk med unikke detaljer.

Tid til kreativitet.

At slippe dine tanker og lade kreativiteten flyde kan være den bedste måde at slappe af på. Hos Monograph er vi vilde med de kolde vintermåneder, hvor vi efter en lang dag kan sidde ved skrivebordet med en podcast i ørerne og udfolde vores kreative evner på et stykke blankt papir. Se de nye varer som kan hjælpe din kreativitet godt på vej her.

Kontorredskaber.

Intet kontor er fuldendt uden de helt rigtige redskaber. De mange uundværlige kontorredskaber såsom blyanter, sakse og linealer findes i vores udvalg, og er mindst ligeså dekorative som de er funktionelle. Så gå på opdagelse i de mange ting, som er nødvendigt for et godt arbejdsmiljø. Se vores nye kontorredskaber her.

Findes der noget hyggeligere end at finde det blanke papir frem og begynde at tegne eller male med alverdens smukke farver? Hos Monograph har vi et udvalg af farver, pensler og papir, der sagtens kan mikses, men som først giver det helt perfekte resultat når de kombineres korrekt. Derfor har vi samlet en lille guide, der viser hvordan de enkelte produkter sammensættes på bedste vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.