Brands

Hos Roomliving udvælger vi vores samarbejdspartnere ud fra kvalitet, miljø og at produkterne er produceret i Europa. Vi udvælger kun brands som har et højt kvalitetsniveau og et design som matcher vores nordiske stil. 
Vi sikrer at du får et godt udvalg af kvalitetsmøbler og boligtilbehør. 

House Doctor

House Doctor har et lækkert udvalg møbler og accessories til din bolig. House Doctor forener skandinavisk design med tilbagelænet bohemestemning. Her finder du materialer, nuancer og overflader, der på en meget æstetisk måde, binder din indretning sammen – i harmoni og til glæde for øjet.

Alle produkterne er designet in-house og oser af personlighed. Stilen er en smule provokerende og ikke alt for formel. Tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.

Anna Von Lipa

Anna Von Lipa er kendt for sin smukke mundblæste glas i krystal. Elsker du farver, så er Anna Von Lipa lige noget for dig. Deres unikke farveståelende glas og kander er efter hånden eftertragtet alle steder, og man forstår godt hvorfor når man har set deres varer

Bestsellerne er deres Paris Hobnail kander. Hop endlig ind og tjek dem ud

Meraki

Meraki er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Produkterne er udviklet, så de bruger det bedste fra naturen og forkæler alle dine sanser og giver velvære til både krop og sjæl.

Med Meraki får du produkter med milde og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres gode egenskaber og naturlige dufte. Meraki er baseret på rene og enkle principper – Her får du kort sagt, ærlig og let gennemskuelig hudpleje, der gør det nemt at vælge de bedste produkter.

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé ønsker at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. De har udviklet et bredt udvalg af gourmet produkter, som kan være med til at give hverdagen et ekstra pift. Delikatesser, drikkevarer og accessories – alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Produkterne hos Nicolas Vahé er lavet på de bedste råvarer, og kvaliteten er i top.

House Nordic

House Nordic er en dansk møbelgrossist som har stor passion for møbler og interiør.

De ønsker at lave et skandinavisk living design med et lille twist. Derfor finder du både klassiske og tidløse kollektioner, samt nye og trendy designs

 

Deres mission er at skabe en balance mellem fleksible møbler og samtidig give kunden mulighed for at sætte deres eget personlige præg.

Bliv samarbejdspartner

Hos Roomliving prøver vi hele tiden at gøre vores udvalg bedre, så vores kunde har bedre muligheder for at finde præcis det de drømmer om. 
Derfor er vi også hele tiden på udkig efter nye samarbejdspartnere som kan hjælpe os mod det mål. 

Hvis du har et brand som du synes matcher vores site, så er du meget velkommen til at kontakt os. Vi tager alle henvendelser seriøst og ser på om der er grobund for et samarbejde.