Brands 🇩🇰

Hos Roomliving udvælger vi vores samarbejdspartnere ud fra kvalitet, miljø og om produkterne er produceret i Europa. Vi udvælger kun brands som har et højt kvalitetsniveau og et design som matcher vores nordiske stil. 
Vi sikrer at du får et godt udvalg af kvalitetsmøbler og boligtilbehør. 

House Doctor

Hos House Doctor hjælper vi dig med at finde de helt rette møbler og accessories til din bolig. House Doctor forener skandinavisk design med tilbagelænet bohemestemning. Her finder du materialer, nuancer og overflader, der på en meget æstetisk måde, binder din indretning sammen – i harmoni og til glæde for øjet.

Alle vores produkter er designet in-house og oser af personlighed. Vores stil er en smule provokerende og ikke alt for formel. Vi tror på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.

Men vi bliver nødt til at advare dig.. House Doctor produkterne er stærkt vanedannende og kan forårsage let hjertebanken – selv i små doser!

Meraki

Meraki er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med stor forkærlighed til naturens skatkammer.

Vi søger et rent resultat i alt, hvad vi gør. Derfor gør vi os umage med at udvikle plejeprodukter, der bruger det bedste fra naturen og som forkæler alle dine sanser og giver velvære til både krop og sjæl.

Med Meraki får du produkter med milde og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres gode egenskaber og naturlige dufte. Du får produkter til hele familien – både til store og små. Meraki er baseret på rene og enkle principper – Her får du kort sagt, ærlig og let gennemskuelig hudpleje, der gør det nemt at vælge de bedste produkter.

Nicolas Vahé

Hos Nicolas Vahé tror vi på at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Vi har udviklet et bredt udvalg af gourmet produkter, som kan være med til at give hverdagen et ekstra pift. Delikatesser, drikkevarer og accessories – alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer.

Hos Nicolas Vahé sætter vi en stor ære i at vores produkter er lavet på de bedste råvarer, og at kvaliteten er i top. Vi forsøger altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder.

Monograph

“For everyday entrepreneurs and creative thinkers”

Hos Monograph skaber vi kontorartikler og opbevaringsløsninger til alle kreative sjæle. Vores mission er, at hjælpe dig med at bringe din indre kreativitet frem. Hos Monograph elsker vi nemlig kreativitet og leg!

Samtidig har vi en stor passion for det gode design – vi ønsker at give dig gode løsninger, som kan hjælpe dig med at integrere dit hjemmekontor som en del af indretningen i dit hjem.

Bentzenberg

Hos Bentzenberg.dk udforsker vi de seneste trends og tendenser og udformer dem på bedste grafiske vis gennem vores plakater. Vi har et stort udvalg af plakater til børneværelset med fødselstavler, sjove illustrationer, plakater til piger og plakater til drenge. Herudover finder du søde illustrationer samt stjernetegn og meget mere. Vi har desuden designet plakater til hele huset; til badeværelset, til soveværelset, til køkkenet og til herreværelset. Vi har et udvalg på mere end 300 forskellige plakater, så mulighederne er mange når du søger den nye plakat til dine hvide vægge.

 

ÆLIKSIR

ÆLIKSIR er et nordisk livsstilsbrand, etableret i 2018, med det formål at give dig de vitaminer og mineraler, som kroppen behøver, for at opretholde en afbalanceret og sund hverdag og moderne livsstil.

I samarbejde med et team af sundhedseksperter, ernæringsfysiologer, kemikere, herbalister og forskere, har vi udviklet 4 naturlige kosttilskud til de moderne mænd, kvinder og unge, der ønsker at give kroppen et naturligt tilskud af nødvendige vitaminer og mineraler, ved siden af en sund livsstil med en varieret kost og motion, for at fremme sundhed og udskyde aldringsprocessen.

ÆLIKSIR

Bliv samarbejdspartner

Hos Roomliving prøver vi hele tiden at gøre vores udvalg bedre, så vores kunde har bedre muligheder for at finde præcis det de drømmer om. 
Derfor er vi også hele tiden på udkig efter nye samarbejdspartnere som kan hjælpe os mod det mål. 

Hvis du har et brand som du synes matcher vores site, så er du meget velkommen til at kontakt os. Vi tager alle henvendelser seriøst og ser på om der er grobund for et samarbejde.