De 5 mest populære Nicolas Vahé produkter🏆

Nicolas Vahé er franskmand🇫🇷 og mesterkok med stort M. Frankrig har historisk været forbundet med at være verdens bedste køkken, og med de mange skønne Nicolas Vahé delikatesser og gourmetprodukter er det let at gøre dem kunsten efter. Nicolas Vahé er vokset op i en familie af kokke, slagtere og konditorer og interessen for mad er derfor nærmest medfødt. Tanken bag Nicolas Vahé gourmetprodukter er at fremstille smagsgivende og lækre olier og dressinger – og produkter, som tager udgangspunkt i det franske køkken men med et skandinavisk twist. Nicolas Vahés ønske er at inspirere og overraske og vise, at madlavning ikke behøver være kompliceret og svært. Nicolas Vahé fremstiller alt fra krydderier til pesto, olier, marmelader og meget mere. Du finder desuden også et bredt udvalg af smukt og rustikt køkkentilbehør, som passer perfekt i den moderne køkkenindretning. Nicolas Vahé er udlært kok og konditor på “Pic Valence”, som er en 3-stjernet Michelin-restaurant i Frankrig og tog senere uddannelsen som chokolatier. Nicolas Vahé behersker derfor både det salte og det søde køkken, hvilket kommer til udtryk i hans gourmetprodukter, som består af et bredt udvalg af delikatesser, krydderier og madvarer. Gå på opdagelse i Nicolas Vahés fantastiske univers og gør dig selv og dine smagsløg en tjeneste med de lækre produkter. Du finder også ofte gode Nicolas Vahé tilbud, så hold øje her på siden. Se hele udvalget af Nicolas Vahé – her.

De 5 mest populære produkter fra Nicolas Vahé i Danmark🇩🇰

1. Nicolas Vahés ekstra jomfruolivenolie er fremstillet af 100% ekstra jomfruolivenolie og vidner om en olie af høj kvalitet. Vi anbefaler at bruge den lækre olie til stegning eller i hjemmelavede marinader. Nyd den afstemte smag og den flotte dekorative provence-flaske, som sikrer at olien holder sin fantastiske smag og temperatur.
Se produktet – kilk her.
Nicolas Vahé, Sort Peber Mix
2. Nyd den klassiske pebermix fra Nicolas Vahé med fem forskellige slags peber; hvide, røde, grønne, rosa og sorte peberkorn. Pebermix er en klassiker sammen med Nicolas Vahés populære franske salt og det perfekte tilbehør til spisebordet. Pebermixet kommer i en smart kværn, så du altid kan tilføje lidt ekstra god smag til din madlavning nemt og hurtigt. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Se produktet – klik her.
Nicolas Vahé, Koldpressede Raspolie med nødde smag
3. En super lækker raspolie fra Nicolas Vahé. En koldpresset 100% rapsolie med en nøddeagtig smag fra Nicolas Vahé, som fungerer perfekt i næsten alt madlavning. Brug den delikate olie i sin kolde, naturlige form eller server den som en dressing eller dip. Den koldpressede rapsolie vil med dens rå og elegante udtryk pynte fint i ethvert køkken. Olien bør ikke opbevares i nærheden af varme eller sollys.
Se produktet – klik her.
Nicolas Vahé, Den Hemmelige Blanding
4. Nicolas’ hemmelige krydderiblanding er et must til alt madlavning. Prøv den og du vil elske den! Nyd den fantastiske smag af lavendelblomster, soltørrede tomater, sort peber, timian, rosmarin, hvidløg og … Kommer i en smart kværn med et flot design, så du kan have den stående fremme i køkkenet eller på spisebordet. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Se produktet – klik her.
5. Tilføj en knasende sprødhed til din salat med Nicolas Vahé salat topping. Den lækre salat topping består af en udsøgt blanding af figner, nødder og rosiner. Den er derfor perfekt til at pifte din salat op. Drys blandingen over din salat, og den er hurtigt blevet til en større smagsoplevelse. Blandingen kan også bruges i hjemmebag.
Se produktet – klik her.