Roomliving.dk er nu forhandler af Nicolas Vahé🇩🇰🇫🇷

Som noget nyt har vi hos Roomliving.dk udvidet vores sortiment i butikken, så vi kan nu kalde os forhandlere af Nicolas Vahé.

Nicolas Vahé er kendt for deres smagfulde gourmet produkter, der giver lidt ekstra til madlavningen. 

Om Nicolas Vahé:

“Hos Nicolas Vahé mener vi, at det skal være nemt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Vi har udviklet et bredt udvalg af gourmetprodukter lavet på basis af en stærk filosofi og en præference for mad og råvarer af kvalitet.

Nicolas Vahé gør det til en ære at skabe produkter af fremragende råmaterialer, og at kvaliteten er perfekt. Vi forsøger at skabe forbløffende smagsoplevelser og kombinere ingredienser, som du ikke kan finde andre steder.

Et produkt fra Nicolas Vahé vil altid give dig en oplevelse uden for det sædvanlige – både hvad angår ingredienser og emballage, som er væsentlige dele af oplevelsen. Produkterne fortæller en historie, skaber en atmosfære og giver mening i en daglig madlavning”.

Hvem er Nicolas Vahé?

Nicolas Vahé er fransk, han er uddannet kok, chokolatiér og konditor – og i 2000 bragte hans evner ham til Danmark, da han fik job på Falsled Kro på Sydfyn. Efter et par år drog han videre til restaurant Fakkelgården i Kruså, indtil han i 2006 bestemte sig for at satse på salget af gourmetspecialiteter.

Se alle vores produkter fra Nicolas Vahé – klik her.